top of page

Amaro Montenegro
Amaro Montenegro activities
@ Tel Aviv Cocktail Week


אמארו מונטנגרו הינו ליקר צמחים מריר תוצרת איטליה ("אמארו" באיטלקית משמעותו "מריר".
ליקר אמארו הינו דיג'סטיף המורכב מהשרייה של מגוון עשבי תיבול ותבלינים עם אלכוהול נקי כאשר העשבוניות והתבלון שבו אמורים לסייע בעיכול של ארוחה כבשה ודשנה.
אמארו מונטנגרו מיוצר בבולוניה שבאיטליה מאז 1885 ועשוי ממגוון רחב של עשבי תיבול (מעל 40) מרחבי העולם.
בין מרכיביו ניתן למצוא קליפות תפוזים מתוקים ומריבים, תפוזי מיני מיובשים, אגוז מוסקט, ציפורן, קינמון, אורגנו, זרעי כוסברה ועוד.
מאז תחילת ייצורו, צבר הליקר הכרה רבה ברחבי העולם והוא מהווה היום את אחד הסמלים המרכזיים בתעשיית ייצור הליקרים האיטלקית.
אמארו מונטנגרו בעל אחוז אלכוהול נמוך ומומלץ לצריכה על קרח או ביחד עם טוניק או עם יין מבעבע יבש.

Special Events
- Thu, May 18Back Room Imperial
- Tue, May 16Bima Square, Huberman Street



bottom of page