Tue, May 17
|בושוויק
הפסיכולוגיה מאחורי יצירתיות בקוקטיילים \ אורון לרנר
האקדמיה של אימפריאל - לראשונה קבוצת אימפריאל פותחת הדרכות פנימיות לקהל המקצועי. אלו סודות המקצוע, הדרכות שצוותי הקבוצה נמדדים לפיהן ונדרשים לתרגל אותן והשבוע הן יהיו פתוחות, בהרשמה מראש, לברמנים בעיר.
Time and Location
May 17, 2022, 11:00 AM – 1:30 PM
בושוויק, Nahalat Binyamin St 28, Tel Aviv-Yafo, Israel
Event details
בחסות וודפורד רזרב יוגשו עם ארוחת הבוקר וודפורד וסודה, ג'ינג'ר אייל, ג'ינג'ר ביר ומיצים טריים.
מה היא יצירתיות? איך מאמנים יצירתיות בקוקטיילים? איך ניגשים לפיתוח מתכון חדש? בממוצע לוקח לנו כחצי שנה לפתח תפריט חדש כך שהצוותים נמצאים באופן מתמיד בתהליך פיתוח של מתכונים. הברמנים מביאים את הרעיונות, והמנהלים מלווים אותם עד שהמוצר הסופי מוכן – בזמן זה אנחנו מכשירים את הברמן להיות יצירתי, ליצור קוקטיילים רלוונטיים לבר בו הוא עובד ולחקור חומרי גלם וטכניקות שיתאימו לו.
Tickets
For Trade Only
₪30.00Sold Out
This event is sold out